Retreat

Yoga Retreat Algarve Portugal

ma 23 juni 2025 t/m ma 30 juni 2025

SAVE THE DATE – nieuwsbrieflezers kunnen als eerste boeken

Jouw perfecte zelfzorgcadeau!

We hebben een prachtige locatie gevonden in ons geliefde Portugal: Palmas Lodge in Aljezur; een retreatcenter van alle gemakken voorzien, midden in de natuur. Zie je jezelf al staan op je yogamat, terwijl je zo het bos in kijkt? Zie je jezelf al met je boek aan het zwembad zitten? Of een heerlijke hike maken door de omgeving? Het strand is dichtbij, dus ook daar kun je heerlijk vertoeven tijdens jouw yogareis.

Wij zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken: energieke ochtendyoga, ontspannen middagyoga en heerlijk, voedzame, vegetarische maaltijden. Zin in wat actie? Wij regelen het voor je! Zo kun je je yogaervaring een energieboost geven door surflessen erbij te nemen, de prachtige kust per paard verkennen en vanuit Palmas Lodge ben je zo via de duinen op het strand. Wat wil je nog meer!

Hoe ziet jouw YogaReis eruit?

Met Trix & Yvonne is jouw YogaReis veel meer dan dat!

Trix en Yvonne zijn de ideale yogacocktail voor jouw reis naar jezelf; kracht & ontspanning, Vinyasa en Yin yoga, openen en naar binnen keren. En daarnaast ook een kennismaking met: Yin Yang Yoga, Restorative Yoga, Pilates en Yoga Nidra. Dit yogateam begeleidt jou tijdens jouw weldadige zelfzorgcadeau.

Dit yogateam is een PowerHouse en heeft jou nog veel meer te bieden. Trix en Yvonne werken veel met mensen met gezondheidsuitdagingen en dat merk je in de persoonlijke aandacht op en naast de mat.

Breid jouw yogareis uit met deze extra mogelijkheden, zoals (beeldende) therapie, holistische coaching en/of individuele yoga.

Maak jouw yogareis compleet met extra cadeaus

* Het surfen en paardrijden kan niet beide geboekt worden, Verder kun je alle cadeaus stapelen tot jouw ideale yogareis.

Inclusief

Exclusief

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Kom zoals je bent, het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe je leven er uit ziet, of je ervaring hebt met yoga of niet. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten; we creëren voor jou de veilige plek waarin je thuiskomt bij jezelf.

Liefs, Trix & Yvonne

Op deze plek komt ons boekingsformulier. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste te kunnen boeken.

Yogareis maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.