Door het betalen van de deelnamekosten verklaart de deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden.
De inschrijving is definitief als de factuur is voldaan.

In geval van annulering door de organisatoren heeft de deelnemer recht op terugbetaling van het reeds betaalde deelnamegeld. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.

Bij annulering door de deelnemer geldt het volgende:

Houd er rekening mee dat wij geen korting of terugbetaling geven voor later arriveren, eerder vertrekken, geannuleerde vluchten, reis vertragingen of ziekte. Als je je deelname annuleert door wat voor reden dan ook dan geldt de annuleringsregeling zoals hierboven beschreven, geen uitzonderingen mogelijk. Graag zouden wij mensen willen compenseren voor onvoorziene omstandigheden, maar wij hebben de kosten al gemaakt, zoals de betaling van de accommodatie, catering, administratie e.d.

Alle boekingen zijn definitief, daarom raden wij ten zeerste aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Een reisverzekering is verplicht.

Deelname aan het programma geschiedt op eigen risico.

De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor blessures of ander letsel. Als je medische klachten hebt, raadpleeg dan eerst je arts, alvorens deel te nemen aan het yogaretreat.

We behouden het recht om beeldmateriaal van het yogaretreat op een respectvolle te gebruiken voor promotie doeleinden.

Yogareis maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.