Retreat

Algarve, Portugal

za 23 november 2024 t/m za 30 november 2024

Jouw perfecte zelfzorgcadeau!

We hebben een prachtige locatie gevonden in ons geliefde Portugal: Palmas Lodge in Aljezur; een retreatcenter van alle gemakken voorzien, midden in de natuur. Zie je jezelf al staan op je yogamat, terwijl je zo het bos in kijkt? Zie je jezelf al met je boek aan het zwembad zitten? Of een heerlijke hike maken door de omgeving? Het strand is dichtbij, dus ook daar kun je heerlijk vertoeven tijdens jouw yogareis.

Wij zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken: energieke ochtendyoga, ontspannen middagyoga en heerlijk, voedzame, vegetarische maaltijden. Zin in wat actie? Wij regelen het voor je! Zo kun je je yogaervaring een energieboost geven door surflessen erbij te nemen, de prachtige kust per paard verkennen en vanuit Palmas Lodge ben je zo via de duinen op het strand. Wat wil je nog meer!

Hoe ziet jouw YogaReis eruit?

 • Opstaan met uitzicht op de prachtige natuur.
 • Actieve Vinyasa Yoga waardoor je lijf wakker wordt en je voelt dat de energie gaat stromen!
 • Een heerlijk, uitgebreid ontbijt, verrassend packed lunch en een smaakvol diner, voedzaam en vegetarisch.
 • Mogelijkheid tot surfen, paardrijden of mountainbiken; wij regelen het voor je!
 • Het strand op loopafstand; maak die hike door het duingebied en trakteer jezelf op een verfrissende duik!
 • Ontspannen bij het zwembad met dat boek wat al zolang op je wacht.
 • Mogelijkheid tot extra cadeaus: een heerlijke massage, een inzichtgevende coachingsessie en kunstzinnig op adem komen; wij regelen het voor je!
 • Ontspannen Yin Yoga om na zo’n heerlijke dag weer te landen in je lijf…
 • Klankbad: een bijzonder cadeau waarin de klank je meeneemt op reis en de trilling je diep van binnen in beweging kan brengen; een magische ervaring…
 • En ’s avonds gezellig tafelen, ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden en samen genieten van een heerlijk, voedzame, vegetarische maaltijd.
 • En die energieboost duurt maar liefst 7 dagen lang!

Met Trix & Yvonne is jouw YogaReis veel meer dan dat!

Trix en Yvonne zijn de ideale yogacocktail voor jouw reis naar jezelf; kracht & ontspanning, Vinyasa en Yin yoga, openen en naar binnen keren. Dit yogateam begeleidt jou tijdens jouw weldadige zelfzorgcadeau.

Dit yogateam is een PowerHouse en heeft jou nog veel meer te bieden. Trix en Yvonne werken veel met mensen met gezondheidsuitdagingen en dat merk je in de persoonlijke aandacht op en naast de mat.

Breid jouw yogareis uit met deze extra mogelijkheden, zoals (beeldende) therapie, holistische coaching, individuele yoga, mobiliteitsoefeningen, pilates, yoga nidra, myofascial release, winterzwemmen en nog veel meer.

Maak jouw yogareis compleet met extra cadeaus

* Het surfen en paardrijden kan niet beide geboekt worden, Verder kun je alle cadeaus stapelen tot jouw ideale yogareis.

Inclusief

Exclusief

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Kom zoals je bent, het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe je leven er uit ziet, of je ervaring hebt met yoga of niet. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten; we creëren voor jou de veilige plek waarin je thuiskomt bij jezelf.

Liefs, Trix & Yvonne

Boekingsformulier

Aanmeldformulier Retreats

Yogareis maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.